Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder

Nyheder

28-02-2020: Marts-udgaven af Jæger er på gaden


Så blev det tid til endnu et trykfrisk eksemplar af Jæger. Er du endnu ikke medlem af Danmarks Jægerforbund, kan du læse en forkortet udgave af magasinet via linket i artiklen herunder.

28-02-2020: Mød formandskandidaterne


Kom og lær de to kandidater bedre at kende, når der afholdes valgmøder rundt om i landet. Der afholdes i alt fire valgmøder, og alle er velkomne.

28-02-2020: Se foredragsprogram for Jagt & Outdoor


Programmet for årets Jagt & Outdoor-messe i Odense Congress Center byder på masser af spændende inputs. Se programmet her.

27-02-2020: Jægerforbundets direktør headhuntet til nyt job


Efter godt syv år i direktørstolen for Danmarks Jægerforbund vender Michael Stevns tilbage til landbrugs- og fødevaresektoren som koncerndirektør i Danish Agro-koncernen.

27-02-2020: Nordisk samarbejde baner vejen til succes


Jonas Gade Løgsted har igennem tre år arrangeret udvekslingsjagter med sine to norske kammerater, da de alle er bidt af gåsejagt. Særligt de kortnæbbede gæs bruger de meget tid på at jage sammen, og det foregår både i Norge og Danmark.

26-02-2020: Briterne vender ryggen til blyhagl og plast


Så sker det endelig: Ni britiske jagt-, land- og naturorganisationer står sammen om et ønske om at udfase bly og plasthaglskåle i haglammunition inden for fem år. Det er godt nyt for naturen - men faktisk også for de danske jægere.

25-02-2020: Mød Bliv NaturligVis på Jagt & Outdoor messen


Når Danmarks største jagtmesse løber af stablen, gæster op imod 17.000 jagt- og naturinteresserede danskere hallerne i Odense Congress Center. Bliv NaturligVis pepper det hele op med masser af aktiviteter for børnene.

25-02-2020: Indstik om vildsvin i Jæger


I marts-nummeret af Jæger vil der være et indstik fra Landbrug & Fødevarer, omhandlende vildsvin og den afrikanske svinepest. Emnet er af stor vigtighed for de danske jægere, og derfor bidrager DJ også med indhold.
 
 
Side 1Side 2