Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder

29-01-2020: Skydeprøver sidestilles i nye regler for jagttegn

Fra 1. juli 2020 behøver jagttegns-aspiranter ikke længere bestå haglskydeprøven før de kan gå op til riffel- og bueprøve.

28-01-2020: Falkoner-formand gæster DJ

DJ's søsterforening, Dansk Falkejagt Klub, fik ny formand i efteråret. Forleden gæstede Mona Lykke Jacobsen Kalø til en uformel snak om fremtidens samarbejde.

28-01-2020: Vær OBS på import af fjerkræ til udsætning fra Polen

I forbindelse med udbruddet af fugleinfluenza i Østeuropa og i særdeleshed i Polen, gør Miljø- og Fødevareministeriet opmærksom på forholdsregler i forbindelse med import af fasaner og andet fjerkræ til udsætning fra Polen.

27-01-2020: Månedens Foto i januar

Deltag i vores fotokonkurrence og vind præmier. Hver måneds vinder går videre til konkurrencen om at blive årets foto i Jæger.

27-01-2020: 2.000 hektar nordjysk landbrugsjord kan blive natur

LandboNord og Danmarks Jægerforbund vil sammen med landbrug i Hjørring Kommunen finde 3 pct. af de dyrkede arealer, som det ikke kan svare sig at dyrke. Arealerne skal omdannes til levesteder for de trængte arter i landbrugslandet.

24-01-2020: Godt tilbud fra Det Grønne Museum

Danmarks nationale museum for jagt, skov og landbrug, Det Grønne Museum, åbner for den nye sæson den 1. februar 2020. Alle, der køber billet den første måned, får automatisk et årskort til museet.

24-01-2020: Nye jagtprøver til undervisningsbrug

Nye jagtprøver til undervisningsbrug er landet i netbutikken hos SEGES

24-01-2020: Invitation til efterskoler

Efterskoleforeningen og Danmarks Jægerforbund inviterer alle landets efterskoler med jagt på skoleskemaet til en lærerig og inspirerende nyjægerdag i Jagtens Hus på Kalø 23. april 2020