Du er her. #1 - Foreningswebsite > Aktiviteter > Rævejagt

Mød op til foreningens rævejagter, vi ser ikke så mange ræve, men vi har det rigtig hyggeligt. Det sker da også vi får ram på en ræv eller to, men vi kunne sagtens være mange flere deltagere i jagterne.

Vil du med på gravjagt? I løbet af efteråret 2018 blev listen nulstillet, og derefter opdateret påny. Listen kan ses her på hjemmesiden, så alle kan følge med i, hvem som deltager i foreningens gravjagter. Ønsker du at komme på listen, så send en mail til Ole. Der vil være mulighed for at komme på gravjagt både med og uden hund. Deltagelse sker efter lodtrækning, så hav venligst tålmodighed, du skal nok komme med.

Søndag d. 8. september 2019 kl. 9:00
Rævejagt i majs og roer omkring Lem og Højmark. Vi mødes ved Højmark Hallen. Jagten er også for ikke-medlemmer, så tag gerne jagtkammerater med denne dag. Vi kan være mange jægere rundt om en majsmark. Efter jagten er foreningen vært ved pølser, øl og vand.

Søndag d. 19. januar 2020 kl. 9:00
Velling Jagtforening afholder rævejagt.
Vi er meget velkomne.
Mødested: P-pladsen ved Velling Kirke
Efter jagten serveres gule ærter i Vuif´s klubhus.

Herunder kan du se placeringen af foreningens kunstgrave.

Vis Rævegrave på et større kort