Næste arrangement:

Søndag d. 16. og søndag d. 23. august 2020 kl. 10:00 - 12:00
 Flugtskydning i Skjern for medlemmer af Lem Sogns Jagtforening og Velling Jagtforening.
Se mere i kalenderen

Midlertidig forlængelse af våbentilladelser, læs mere her.

Jagtfeltskydningen søndag d. 21. juni er desværre aflyst, se mere her.

Jagtfeltskydningen lørdag d. 19. september holder vi indtil videre fast i at gennemføre, det kan du også læse mere om i ovenstående.

Hvis du har en profil på Facebook, bliv medlem af gruppen "Lem Sogns Jagtforening"

Facebook.jpg

Nyheder fra Danmarks Jægerforbund

10. jul. 2020
Det er lovpligtigt at indberette udsætning af fjervildt, senest en uge efter udsætninger har fundet sted – uanset antal!
9. jul. 2020
Grænsen til Tyskland var lukket i maj. Men danske jægere med jagt i Slesvig-Holsten kunne komme over. Her følger beretningen om en bukkejagt under noget abnorme omstændigheder.
7. jul. 2020
Karen Friis tiltræder 1. august 2020 som ny direktør for Danmarks Jægerforbund.
7. jul. 2020
Første afsnit i vores sommerserie om hundetræning handler om grundfærdighederne. De skal være på plads, før du kan gå videre i træningen af din jagthund.
6. jul. 2020
Dansk Ornitologisk forening har i dag offentliggjort en af Miljø- og Fødevareministeriet hidtil hemmeligholdt kritisk rapport om havvindmøllepark ved Omø.

Læs referater fra Kreds 2 her.

Læs nyheder fra Kreds 2 her.

Hvis du som medlem gerne vil have påmindelser om lokale arrangementer på mail eller sms, så send e-mail om ønsket til Ole.
De som er tilmeldt vores mail-liste får også aktivitetskalenderen tilsendt.